"pomoct človíčku"

"pomoct človíčku"

Anotace: pokus.....

Všude je ticho ani hlásek nejde slyšet,
ani žádná hvězda na nebi nejde vidět,
a ten prapodivný člověk tu sedí tak sám,
a ptá se jestli může jít na chvíli k Vám?
Jenže vy máte strach a ani nevíte z čeho?!
Ale dobře víte... z něho !
Jento neumíte říct,
jen tomu člověku trochu pomoctnic víc,
udělat hezké gesto pro někohokdo to potřebuje,
a nezáleží při tom kdo u toho zaboduje,
jen stačí chtít,
a dobré srdce mít.
Autor Monulla, 26.02.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí