stejně si skvělá

stejně si skvělá

Anotace: asi tak

no tak holka to se dělá
byti pro mě takhle skvělá
že musím na tě myslet den co den
že je to vše jako sen
ve kterým sme já a ty
překonáme vždy mety
co do cesty vlezou
život je jen hrou
co pravidlá nemá
vždyt si tak jemná
opdor i náklonost
a moje bláhovost
vše dohromady luxus dává
už se to takhle stává
problémy mladého bohéma
my dva k tomu aréna
kde se mezi sebou může bít
nebo spolu můžem jít pít
pak si spolu zaprcat
bezvadně si pokecat
najednou mě všechno baví
dáme ještě pivo malý
pak už do jdem do postele
atmosfera jak v kostele
a já tě jen prcám
pivo při to smrkám
a sem zcela spokojen
perfektně ukojen
tím jak ty si holka skvělá
no tak holka to se dělá
Autor ostuda lidstva, 27.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí