Vyhraju nebo padnu

Vyhraju nebo padnu

Anotace: V životě není nic jen tak lehkého a nejde snadno, vždyt to každý víme dobře..

Myšlenky v mé hlavě nemají konce,
strach mi nedovolí spát,
jak vše dopadne
a kdo z nás upadne,
můžu si s dětmi jenom hrát
a malým věcem doma se smát.

Kdo tahá za nitky osudu,
kdo rozhodne,
proč štastná už nebudu?

Jsem na dně
a klesám stále níž,
kdo mě to zkouší
a dává ten těžký kříž?

Vyhraju nebo spíš padnu
a pak jak utrhlá květina zvadnu,
nemám už sílu k boji,
kolem se stíny stahují
a hustě rojí,
slunce si schovalo svou teplou zář,
já v ruce držím meč a taky snář.

Jsem jako Johanka z Arku,
ale v moderní době,
která sní o štěstí
a bojuje proti zlobě.
Autor BARBYE, 27.02.2010
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bojuj, posílám STatečnost

27.02.2010 10:17:00 | WAYWARD

Bojuj,trochu štěstí za to stojí...

27.02.2010 09:53:00 | Květka Š.

Jen tak dál-proti zlobě stojí za to bojovat-Culík bojuje taky,ale občas prohrává.Je statečný,tak vždy vstane:-).Culík se neda!:-)

27.02.2010 08:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí