Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: kdo skáče po jedné?

Kdo jsem?

po čárkách běžím
s nožkou jen jedinou
tempo si hlídám
i skoky mě neminou

mám různé nálady
bříška i vlaječky
někdy jsem za mříží
za bé i pomlčky

s klíčem si odmykám
své nové zadání
jsem přece nota
bylo snad k poznání
Autor hříbek, 27.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí