Ktosi..

Ktosi..

Anotace: .. na severnom póle

Ktosi na Slnečnom severnom póle
zapichol vlajku
stojí naň kolmo a neľahá v popole
- nevravím bájku

do výšky stotisíc kilákov trčí
čia je a prečo?
na nej znak pirátsky vidím umrlčí
vraví mi niečo

Slnko a ja, sme pár nedeliteľný
my svoje vieme
zrak nám nezalepí smiech potuteľný
'géniov' zo Zeme

v Gaussovej krivke chýb pozorovaní
sú slabé miesta
niet tam dát dostatok, viete to, páni
Slnko je hviezda

iná než ostatné, je totiž vaša
- jasné vám nie je?
ak áno, zástavy nech tam nestrašia..
- niekto sa smeje?
Autor Petbab, 27.02.2010
Přečteno 212x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, enigman, Markéta Hl., modrá..., ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí