Popel kříže

Popel kříže

Anotace: Od vzpomínky odproštění,uvrhne ji v zapomnění...

Křídla má mi zlámali,
abych nemohl letět dál,
tím najevo mí dávali,
abych nemeškal a utíkal.

Abych utíkal a neustále se ohlížel,
na zemi beze mne a na popel.

Na popel na jehož místě hrob tvůj čněl,
co cítil jsem však vyjádřit jsem neuměl.

Abych utíkal a neustále se ohlížel na popel toho kříže,
který uvrhl mne v mříže
samoty.
Vdovo,to ty.
Mříže samoty.
To ty,zlobo,ty,
to ty,ty.
Autor greapy, 27.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Ayaka Midoriko, L. Šebestián Borský, LeeF, v.hercik, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ty,ty,ty...

27.02.2010 12:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí