Volné myšlenky

Volné myšlenky

Anotace: Zformuloval jsem zde něco ze svých názorů na život

Tenký sloup kouře se změnil v oblak z doutníků
míjím ty dlouhé řady osvětlených podniků
Sedím mezi přáteli, s lidmi na stejné vlně
a všechny strasti v životě, máme u prdele a to plně

Hudba vyřvaná, metal, punk rock, jdeme proti proudu
okna praskají v rámech, smějeme se nejvyššímu soudu
Někdo je rebelem jen skrytě potají,
ale já...nepustím starce si sednout v tramavaji

Chodím si po ostří bosí a nahý
při pádu mihne se Tvůj pohled vlahý
Nabiju si ústa a rozřežu si žíly
Však než příjde konec, budu stále tím rebelem...
i v tu poslední chvíli...
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí