Oheň

Oheň

Anotace: ...krb a oheň

Oheň v krbu pohasíná, jako ta naděje,
naděje na zítřek, dnešek, i včerejšek
jenže nic se neděje

Oheň v krbu pohasíná, jako ten život.
život plný ničeho, promarněných šancí,
došly buchty v ranci.

Oheň v krbu pohasíná, uhlíky a tma.
jen ten oheň v poušti chladu...
Nic než tma a chlad
Autor Alfie, 27.02.2010
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí