Volba

Volba

Anotace: ...

Život je volba mezi cestama,
je bílá šňůra, co Ti prošla prstama,
na konci uzel, na druhým ještě nic,
život jsou dveře, od kterých máš klíč.

Odmykej zlehka brány myšlenek
a chyby včerejška, nechť jsou svědomím zítřka,
a lehká cesta, málokdy je lék,
často, kdo ztrácí,mnohem více získá.

Hlavou Ti víří hejno myšlenek,
jak netopýři visí hlavou dolů,
jak vosy bodaj roje výčitek,
ale to hlavní, to přeci je být spolu.

Ti, kdo tě soudí asi nevědí,
na tvářích masky svoje nosí,
to umí každý, vrážet do lidí,
na cizím prahu přísnost prosit.

Klidně se per a síly
posbírej,
za každou chvíli,
bolest neskrývej.
Lépe se hojí rány,které znáš,
upřímně věřím,Ty na to máš.
Autor Akrij8, 27.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: Ariella13, Pevya, Simísek, ilona, Psavec, deuxEm, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc mě pobízí k odvaze... a to já potřebuji :) Děkuji :)

04.04.2010 18:18:00 | Ariella13

Zamyšlenkové verše..

01.03.2010 21:14:00 | Pevya

Ano..*

01.03.2010 20:16:00 | Simísek

Je moc pěkná-asi o odcházejícím a přicházejícím vztahu,že?

28.02.2010 09:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí