Žárlím...

Žárlím...

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Žárlím
když vidím
že na jinou se díváš
když jiné věnuješ se
a častěji s ní snídáš
když má víc pozornosti
a víc času na ní míváš
...
žárlím když vím,
že u sebe tě neudržím
...
Autor TedelyBear, 28.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí