Cítíš jak svět se s Tebou točí?

Cítíš jak svět se s Tebou točí?

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Na zádech kopretiny
a na jejích zlatých rukou
zbavím tě tvé viny
a tvých bolavých muk
zkus vylézt na louku
snad k ránu
s jednou suchou botou
a u prostřed všech luk
polož se na trávu
a jemně přivři oči
...
cítíš jak svět se s Tebou točí?
Autor TedelyBear, 28.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí