Dobrý přítel

Dobrý přítel

Anotace: Dobrých přátel je pomálu, jak všichni dobře víme

Kdo vezme do dlaní
tvé zkřehlé ruce
a řekne,
není se už čeho bát,
jsem ten,
který tvé kroky vede
a v náručí mu můžeš spát.

Jsem přítel pro tvé tiché slzy
a také pro tvé starosti,
mám chatu v lese
a bylinkové čaje stále,
jsem totiž dobrák od kosti.

Neboj se,
má ústa nejsou němá,
znám příběhů a rad snad na tisíc,
když budeš chtít,
pojedu s tebou do Afriky,
poletím třeba na měsíc.

Já nejsem v zástupech stále k mání,
nevěřím těm,
co rozumí jen pomluvám a lhaní,
jsem přítel,
který tvoje srdce moc rád tiší
a nejvíc ze všeho tvůj smích slyší.
Autor BARBYE, 28.02.2010
Přečteno 754x
Tipy 13
Poslední tipující: Modrý Anděl, zelená víla, labuť, Psavec, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkný, každý potřebuje přátele..

01.03.2010 21:19:00 | zelená víla

Dobrých přátel si musíme vážit.

28.02.2010 19:35:00 | Psavec

..a proto si važme těch co máme..ST.

28.02.2010 17:45:00 | xoxoxo

..líbí.

28.02.2010 15:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí