Hořící vlasy

Hořící vlasy

Anotace: ...

Hoří naše vlasy

jak letni vatry ohňů

které jak naše vzdechy

plavou

v posekané trávě

na které ovečky

ujídají pulměsíce noci

na polštářích květů

uvědomujeme si sami sebe

i křehkost vázy bez glazury

náš smích

který posílá nás spát

když nechceme

nechat si zdát

co vlastně jsme

když protoužíme se

siluetou času

v krepovaných postelích

zbiti milováním

či jen prázdnými výčitkami

kde ohřát si dlaně

v očích bílá hříbátka

ona za to nemohou

za naše roky

za Tvoje roky

už je to tak

hoří naše vlasy

jak paty andělů

když sami sebe

hledají
Autor Martin Kredba, 28.02.2010
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí