Temní duchové

Temní duchové

Anotace: ponurý a dekadentní obraz v mé hlavě ... jak se s ním vyrovná on?

Egoistický soumrak
sestupoval
po umělecky křivém schodišti.

Temní duchové
elegantně snášeli se
k šedivé zemi.

S náznakem opatrnosti
se nesměle ohlédl.

V dálce za smrti skla
se narodily
miliony ostrých skřítků.

Dlouhý nehet
pohladil čepel
a v rytmu se zlomil.

Se zděšením v lživých očích
zběsile se pustil mezi kaluže.

Temní duchové
vstupovali v jeho mysl,
bodali mu svědomí.

Chyby celé historie,
kresby plánů,
umíraly rukama vrahů.

Rozběhl se ...
... padal, nebo se vznášel?
Autor Anjobi., 28.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., enigman, Bíša, její alter ego, ilona, Lissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyrovnal se...

01.03.2010 11:21:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí