DJ a Já

DJ a Já

Anotace: párty...DJ a Já

Taneční liga se roztáčí
do kola v rytmu se tělo
otáčí.

DJ:-Pojď ke mně krásko
sedni si na koleno..lásko
Budu Ti teď hrát...jen pro
Tebe se vzdám...hej krásko má..

JÁ:-Tak hele zlato...nemáš na to
koukej něco hrát..dnes tu budu
jen Já...

DJ:-Hele kočko...dej mi pusu
posílám panáka,máš ho na ubrusu.

Já:-Máš Rytmus?..chci být smutná
jestli chceš pusu...nejsem soudná.
Ti jí dát...

DJ:-Roztáčíme poslední kolo
Kačenko jdeme na to???
Budu Ti jen hrát...

a Já???...Nech si o mně zdát....
Autor Kett, 28.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, enigman, Niky88, Bíša, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí