Vzdech

Vzdech

Anotace: - občas asi lepší pravdu neříkat

Teď dívat se na záda vás všech
Je jediný co můžu
A ještě snad napsat tenhle vzdech:

Pravda evidentně bolí,
Nejsem si jistá -
Jestli za to trápení stojí

Nechtěla jsem zrovna tobě lhát
Promiň!
Víc se ale nemám za co omlouvat

Ke všemu ještě i ostatní mě sráží
Nechápu -
Proč jak bohové pomsty se na mě tváří

Snad abych ucítila u hlavy kvér
*byl by klid*
On ten život nikdy nebyl moc fér
Autor kookky, 28.02.2010
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, betmen71, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc do toho nevidím, ale spád to má...

11.11.2012 20:42:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí