Vrať se

Vrať se

Anotace: další text písně, věnované mému bratrovi.. časem přidám i odkaz na zhudebněnou verzi.. (ještě dolaďuji svůj zpěv ;)

Tys byl vždycky víc než kamarád,
tvůj odchod mi nedá spát.
Nikdo mi tě nemůže nahradit,
chtěla bych tě ještě jednou pohladit

Náš život už nebude jako dřív,
mezi námi je teď mříž
a tvý oči už jsou prázdný
tak řekni, co dělat mám?

…Proč odešel jsi jen?!

Ref: Prosím, VRAŤ SE!
moc mi chybíš!
jenže ty mý volání
nikdy neuslyšíš

Proč je ti jedno, že se v slzách utápim?
Proč jsi mě opustil? To nikdy nepochopim…
S tebou odešel velkej kus mě
ale takovej je život, takovej je svět…

Často procházím ty naše skrýše,
jestli se tam neschováváš tiše.
Ale ty jsi pryč a už se nikdy nevrátíš
tak řekni, co dělat mám?

…Proč odešel jsi jen?!

Ref: Prosím, VRAŤ SE!
moc mi chybíš!
jenže ty mý volání
nikdy neuslyšíš

Proč mi nikdy neodpovídáš,
když se ptám, co pořád děláš?
když se tě ptám, jak se máš.
O mě už se vůbec nezajímáš.

Tvoje vlasy a tvůj úsměv,
tvoje oči a tvůj hlas,
tohle všechno zůstává v nás.
A co teď, bráško, bez tebe?
snad dostal jsi se do nebe
Autor Uršula Helmutová, 28.02.2010
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí