Večerní poezie

Večerní poezie

Anotace: O dívce, které se stýská...

Vždyť víš, že tenhle večer jednou skončí,
že slunce vyjde znovu zítra ráno.
Už za chvíli se měsíc s tebou loučí
a bezpečí ti bude dáno.
Zítra už se nebudeš dnešních stínů bát,
slzy na krajíčku nebudeš skrývat.
A spolu budete se nahlas smát
nebo jen do očí se navzájem dívat.
Vypadá nebezpečně dnešní noc
a ty jsi celá bledá strachem.
Ale neboj se, dívko – čas má tu moc,
už brzy budeš snít o cestě hvězdným prachem
a pak už přijde ten vytoužený den,
a bude to realita – ne jenom tvůj sen.
Všechny strachy pominou, loučí se s tebou,
a s tvým nebojácným princem budeš sama sebou.
Autor Prinzeschen, 28.02.2010
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překonat strach i zvědavost
pak se budeš jenom těšit
a nikdy neřekneš...už dost

28.02.2010 18:56:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí