Každý sám

Každý sám

Anotace: ...byli dva...byli jeden...jsou zas dva...

Jen sladká romantická lež,
nehýbej se a už klidně lež,
ať už si myslíš cokoli,
drtí nás života soukolí
a každý sám teď dál jdeme.

Ty šťastná, nejen na oko
a slzy tvé jsou zárukou,
že něco bylo, něco je,
tak proč mi nedá pokoje,
to že jsou dveře zavřené!

Já dávno ztratil správný klíč,
co bylo za nimi, je stejně pryč,
nevrátí se víc už jaro k nám,
jen dál si půjdem každý sám,
tam kam nás život popustí.

Cesty dál jsou mlhou zastřené,
mohou se protnout; ne, že ne,
však co bude dál, to ví jen Bůh,
možná máme u něj velký dluh,
možná nám jednou odpustí.
Autor Obyčejný básník, 28.02.2010
Přečteno 316x
Tipy 15
Poslední tipující: modrá..., labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, spare, Mbonita, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To víš,že nám odpustí!
Povedená!

01.03.2010 10:11:00 | modrá...

Četla jsem si ji i nahlas a moc se mi líbí! I když obsah je smutný, ale i to je součástí našeho života...

01.03.2010 10:01:00 | labuť

Povedená.

28.02.2010 23:26:00 | Psavec

Moc pěkná.ST.
Dokážu si to představit jako písňový text.

28.02.2010 22:22:00 | spare

Líbí! Dávám ST.

28.02.2010 20:20:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí