Na Enceladus..

Na Enceladus..

Anotace: .. u Saturnu

Na Enceladus u Saturnu
jsa zdaleka ne prvním
aniž bych křídlem ze sna škubnul
přilétám v bdění lunním

na zimních her olympiádu
účastnit se, snad vyhrát
medaili, jež zahřeje v chladu
šance je získat třikrát

krasobruslařskou jízdou hájím
své Země barvu modrou
v jednotě další vlajky vlají
jež spájí snahou moudrou

sportovce z dálek v zápolení
zde pod pěti oblouky
tak blízko k bdění mívám v snění
jednou za čtyři roky
Autor Petbab, 28.02.2010
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, Markéta Hl., enigman, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí