Anotace: dvě části na sebe moc nenavazující.. dejme tomu Ať 1... a Ať 2..:)

Ať je zima a nebo teplo
ať kvítí vadlo a nebo kvetlo
tak jak nad obzorem slunce svitlo
za srdce mne pevně chytlo.

Pevně a říkám že to ujde
teď to nejde a pak to půjde.
Věřím v to možná spíš doufám
jen napsat o tom si troufám.

Ať udělám co udělám vždycky je to špatně
kdy něco povedlo se na to vzpomínám matně.
Říká se že dobré věci dějí se dobrým lidem
jsem tak špatný? Že nemůžu žít s klidem?

Asi to tak bude jsem zlý hajzl
můj oblíbený bar je pro někoho pajzl
pro dalšího zas druhý domov
volnost jak vězeň když sundá okov..
Autor Ába, 28.02.2010
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ, Bíša, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí