Fantazie Zrcadla

Fantazie Zrcadla

Anotace: Protože jednou výjde na světlo všechno...

Veselý smích se odráží všude
Vůně jablek se line vzduchem
Dotýká se vlasů,když maluje obraz

Cítí hluboký odraz,cítí něčí výraz
Kouká na ní do zrcadla
Speciální kapka rosy padá

Chaos?Právě zavřel dveře
Cítí(š)jaro v dlaních všude
Objednával si kakao a plaval nahoře i dole

O dvě patra výše,(s)ní v kavárně
Lesk pavučin na zrcadle
Slova a písmena visí na rtech,naplňují láhev

Černobílé fotografie,šklebí se
Svá tajemství mají,visí svisle
Deska sladce přeskakuje,tiše se vrtí zrcadlo i otázky
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 28.02.2010
Přečteno 341x
Tipy 16
Poslední tipující: Skywalker, susana načeva, Jiří I.Zahradník, l'âme, carodejka, betmen71, její alter ego, enigman, Petbab, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní představy, neučesané, snadno se drápkem zaseknou....:) Myslím že se mi líbí. -S-

29.04.2010 12:53:00 | Skywalker

Hezká fantazie se odrazila v zrcadle.

27.03.2010 22:12:00 | carodejka

jednou ano...otázkou zůstává kdy bude jednou...

01.03.2010 11:03:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí