Toulky oblohou

Toulky oblohou

Anotace: chtění je mocná nemoc stejně jako závislost na stále stejném nebi

Upřený zrak k nebi
Které nikdy není stejné
Stejně jako pocity
Promítané skrze oči
Barvy nebe před bouří
Kdy se svět zklidní
Rozvoní
A otevře všem
Co chtějí vidět dovnitř

Odlet a přílet
Lepší čas?
Lepší místo?
Lepší lidé?
Ne jen hlava si idealizuje realitu
Jako by nechtěla vidět za nehty špínu
Nedostatek vody
Nebo chudobu na ulicích periferie

Zůstali jsme sami v davu
Držíc se za ruce
A davy plynuly
Stejně jako nebe
Každou vteřinou jsme stárli
Jako ty miliony lidí okolo nás
Tlačící se na sebe
I na hledáčky svých fotoaparátů
Aby z těch krátkých vteřin
Zachytili alespoň něco

Bez šumu
Bez (b)lesku
Bez šmouh
Chtěli to mít všechno čisté
Bezbranné
A snadno čitelné

Jenže zbyly jen zachycené momenty na stříbře
Co může mít hodnotu zlata
Nebo barvu nebe při bouří
Autor její alter ego, 28.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, labuť, CULIKATÁ, Psavec, Bíša, PrinceznaHeliovýchbalonků, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic se nikdy nebude opakovat..žijme jako by to byl náš poslední moment v životě..hodnotu zlata má jen pravá láska a život to vše převyšuje..tak žijme a milujme dokud máme čas! Jinak moc hezky napsané ,myšlenkové ST!!!

08.03.2010 09:37:00 | xoxoxo

ty momenty...

01.03.2010 11:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí