zkaženej svět

zkaženej svět

Anotace: asa

jenom tenhleten svět
kde se nic nevyřeší
jaká cesta je zpět
určitě je lepší
vracet se chci v čase
do doby minulé
už je to tu zase
jako kozy povislé
které nechci vidět
já už nikdy více
začínám se stydět
tak vrátím se k píce
na uplnej začátek
začnu všechno nově
mnoho otáček
a všichni sou v hovně
ve sračkách jen chodí
myslej jak dobrý sou
však se jenom brodí
jen tou životní hrou
co nemá pravidla
vyhravají svině
co žerou povidla
chovají se klidně
jelikož podváděj
všechny kolem sebe
ostátnáí přiváděj
na cestu do nebe
Autor ostuda lidstva, 28.02.2010
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, 6thSun, eroze, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí