noc

noc

Anotace: 01032010

lampa mi paprsky signály dává
kráčím do hospody
a do hlavy mi šeptá
můj vlastní hlas
že měl bych se ožrat

ulice je taková
krásná, ponořená
do tmy a osvětlená
kovovým světlem
linoucím se tmou

lidi chodí sem
a tam, chodí
vstříc pohledům
a nevšímaj si
všimnutí

každej tak nějak
kráčí nocí svou
třeba i ve dne
asi je dobře že
to tak je
Autor humus, 01.03.2010
Přečteno 209x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí