requiem pro samoseboubytí

requiem pro samoseboubytí

tak se zhuluj dál
ty si tady král
své reality
pln poetiky
co denně hulí
blbě se culí
mimozní výraz
tak si dej voraz
přestan už mě srát
já už nehci hrát
roli idola
vnitřně debila
tak už mě nech bejt
jak chci zase lejt
dnem i nocí
ohromen mocí
démona lihu
nedělám chybu
že takhle konám
lepší být skonán
ale sám sebou
ruce už zebou
já se obracím
ale už nezvracím
když jdu do nebe
směju se na tebe
Autor ostuda lidstva, 01.03.2010
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí