Beznaděj

Beznaděj

Anotace: nejsem to já

Konečně může mít mé srdce
to co si stále přeje
je to jak kdybych se topil v řece
srdce se mi z toho chvěje

Nevím zda jsem tohle vůbec já
bojím se že naletím zase,
takhle to nejde prostě dál
chtěl bych se přenést v čase

Do minulosti
vyvarovat se životní ztráty
do budoucnosti
vidět že prostě nebylo cesty zpátky.

Třeba to je správně
třeba to tak má být
slz jsem měl plné dlaně
nechtěle se mi žít

Nebudu hledat lásku
nebudu chtít nic
nechci prohrát se srdcem vsázku
už nikdy nemužu mít víc.
Autor 282006, 01.03.2010
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí