Učitel

Učitel

Anotace: Učitel, mentor, vládce, pán...Pan?

Zahraj mi smělý učiteli
nějakou pěknou etudu.
Můj pane, věrný trýzniteli,
dlouho již s Vámi nebudu.

Nebudu, neboť nesmím býti,
můj písek vítr rozfoukal.
Nemohu s Vámi peklem jíti,
veškerou sílu jste mi vzal.

Pokorně čekám další lekci,
konečky prstů v extázi.
Možná, že dočkati se nechci
strachu, když bolest odchází.

***

Zahraj mi smělý učiteli
nějakou skladbu od srdce.
Pane můj, věrný trýzniteli
a mně se s Vámi zůstat chce.
Autor kaňka ouškovaná, 01.03.2010
Přečteno 304x
Tipy 16
Poslední tipující: Jeníček., Špáďa, ilona, ludmil, Severka, labuť, zenge, enigman, divoska_jaja, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně a lidsky upřímné!

04.04.2010 22:29:00 | Špáďa

že by radost z bolesti?

14.03.2010 23:46:00 | Lilien

takové horoucí

07.03.2010 21:04:00 | ludmil

a o tom to je...

02.03.2010 08:27:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí