Srdce

Srdce

Anotace: ...

Tak malé křehké,
bloudící krajinou,
samo nemá to lehké,
s duší takhle nevinnou.
Tak malé sladké,
rozhodlo se vyjít ven,
do míst kde bývá to vratké
a tím splnit si svůj sen.
Tak malé statečné hrdě kráčí vpřed,
tam kde není to bezpečné,
do míst jenž nazývá se svět.
Tak strašně malé,
co když někde ztratí se?
ještě není zralé
jakpak domů vrátí se?
Autor klarinecka_, 01.03.2010
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí