Schránka

Schránka

Anotace: ...

Schránka životem táhne
Neschopná citu
Jen ten jediný pozná
Ve smutku se dokonale vyzná
Vskutku věc to divná
A děsivě pravdivá

Díváš se do zrcadla
Svůj xicht si měříš
Ale této osobě
Stejně už dávno nevěříš
Ještě jednou se přeměříš
Ale nic nového nenacházíš
Tu a tam vráska, pod očima kruhy
Co vůbec znamenají barvy duhy??

Ha, štěstí kdepak jsi??
To už všichni andělé do pekel odešli
Nebo někde ve škarpě pošli
Smradlavý to z nich puch
Teď už nelítají oni
Jen nad nima hejno much

Co teď bez andělů
Přijdou teď démoni
Ti už jsou ale dávno tady
Tyhle myšlenky
Lítají ti kolem hlavy
Ale ty nechceš umřít mladý
Radši napíšeš další
Hodně divné básně
Ale proč...
...na světě je přeci tak krásně

Jak saň šetříš pár hlav
Až příjde něco krásné
Čekej, čekej pilně poslouchej
A svým myšlenkám tiše naslouchej
Pojď se oblíknout do pyžama
Spát a těšit se zítra
Na ty krásné další rána
Tebe snad přinesla vrána
Žádný bílí čáp
Jsi černá ovce, už je to tak
Ještě večer na chvíli se zamyslíš
Ale stejně víš že cenu to nemá

Kdepak je Pan Osud
Beztak někde v hospě
Chlastá jako doposud
Kdepak je mého osudu kočí
Asi někde ztratil uzdu
Blbě se kočíruje když nemáš cíl
To abys už rovnou někde shnil
Autor JohnyD., 01.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Anura, Cassée Moteur, dream in emptiness, Slup, jakubisko, Květka Š., ilona, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ojé :) Starý dobrý Honza :)

03.03.2010 11:45:00 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí