Stíny noci

Stíny noci

Anotace: v zajetí insomnie

Pod rouškou noci otevřel dveře sen,

nebyl dobrý, nebyl mi přítelem.

Chřtánem hladovým útroby rozerval,

však oči mám dokořán a žiji dál.

Zoufale smířená vzívám noční tvory

daň všelikou zaplatím za to, co bolí.



Přichází, zírají, ze tmy mi zpívají

nápady ďáblovy v hlavě se střídají.

V pokoji se ochladí, vezmou mne za ruce

na podnose stříbrném nabídnu své srdce.



Odchází beze slov ty tvorové temna

bez spásy i zatracení, má nabídka je malicherná.

Zůstávám sama zas s jedinou nadějí,

že ráno vše dokola paprskem rozdělí,

že nový den zas přinese i novou naději.
Autor Reason, 02.03.2010
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Luca Steavens, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já krásné drsná... ale opravdu... čas je jediný lék...:)

26.06.2010 16:49:00 | Luca Steavens

Vše se časem změní na rána ve dvou-uvidíš;-)

02.03.2010 11:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí