A na ničem jiném nezáleží

A na ničem jiném nezáleží

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI&feature=related

Sbírka: Kluzká láska

V tuto chvíli
v tento čas
kdy spolu jsme snili
dýchali vedle sebe
melodie zněla v nás

Uvnitř srdce hlas
tak blízko
vedle tebe
a neříkám to jenom tak
že ta důvěra hledaná
..našla jsem jí v tobě!

Tahle vyšší víra uznaná
navždy žije
není v hrobě
navždy žije v nás

V jakýkoli čas
každý den
je pro nás nový
tys ten rytíř na koni
s přenádhernou zbrojí
jež v upřímnu tkví

A je jedno co říkají
co dělají
co si kdo myslí
já se o to nestarám
co kdo ví?
My víme své
bez nich nestrádám

Jen být v náruči tvé
..a na ničem jiném nezáleží!
Autor Lioness, 02.03.2010
Přečteno 763x
Tipy 16
Poslední tipující: Zefi, ilona, Fenceless, Larey, enigman, Bíša, hašlerka, Markéta G., PPetrushka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň. Představ si, že na tuto píseň také plánuji něco napsat. Ale to nás asi bude víc :) Moc krásné.

02.03.2010 16:23:00 | PPetrushka

V té náruči si snít...

02.03.2010 12:41:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí