Sluneční paseky

Sluneční paseky

Anotace: ...

Souhra bílých racků
jako mrtvé a slepené duše
a obloha svým zrcadlem
vstupuje do tvých kolejí
oči se lesknou
bez pravdy v pravdě
jako plášť jablka jenž se unavil
Svým blouděním stárne
když déšť tancuje na jeho území
a po svém spadnutí do hebké trávy
jako kapka likéru z alejí se vypaří
a jsme nazí
a je ustláno na slunečních pasekách
Autor Martin Kredba, 02.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné,až se mi z toho rozpustile rozpustily culíky-no vážně:-)

02.03.2010 17:15:00 | CULIKATÁ

Pěkné jsou sluneční paseky..

02.03.2010 16:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí