Tiché divení

Tiché divení

Anotace: Nad otázkou která přijde, nastane někdy fáze divění než-li smělá odpověď.

Se stínem od ticha se světlem s tichou mocí,
vše kolem utichá, do rozvášněné noci,

Den jest stále dnem, záře ze světla padá,
Měsíc je měsícem a slunce nezapadá.

Holčička diví se, proč záře noční si světlo žádá.
Holčička diví se, květina co nežije neuvadá?

Dívčino ptej se dál, než moudrost zavře víčka,
Než moudrost vyprchá a svět zhasne jak svíčka.
Autor tucnak, 02.03.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Verena, modrá...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásné se divit.../všemu/!:-)

02.03.2010 16:56:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí