Vánoční shon

Vánoční shon

Anotace: Taková úlevovka, kterou chtěla učitelka do školičky :-)

Adventní shon

Zasněžené dny hlásí,
že přišel advent k nám
a já matně vzpomínám si,
jak dárky ráda mám.

Dárky totiž patří přeci
k moderním Vánocům,
dříve byla priorita potěšiti.
Dnes však maj peníze um.

Penězi zdraví nezaplatíš,
za peníze štěstí nedostaneš,
za peníze lásku si nekoupíš,
a věz, že tohle není lež.

Tak dárky s rozvahou nakupuj,
a radu mou poslechni:
Věř, že potěší jen maličkost,
a přítel bude radost mít.
Autor Isabelle, 12.12.2005
Přečteno 614x
Tipy 2
Poslední tipující: Suzan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo jo, máš pravdu. denší vánoce už jaksi ztratili svou podstatu...povedla se ti!

12.12.2005 17:23:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí