Ke třetí koleji

Ke třetí koleji

Anotace: příhoda ve vlaku

Vlakem rozevstalým
značně, utíká dívka
před pánem v obleku.

Tváří-li se lačně,
bací ho dřívka,
jež zřídka (letí kolem) z doslechu.

Osvobozena způsobem odolatelným,
pán chlípka,
nečež dívka! dala se do breku.

V čase minula chvíli,
kdy mohla by
TEN VLAJÍCÍ STAV VÍLY!
ale ovládly ji obavy.

Ne snad ke vzteku?
Autor l'âme, 02.03.2010
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí