štěstí

štěstí

Anotace: poznání

Snad konečně štěstí je poblíž,
natahuju dlaně a trpělivě čekám.
Skromně se dívám a cítím tu tíž,
co slézá mi ze srdce do nikam...

Napřahuji ruce a objímám vítr,
co přinesl vůni mi z květů hor.
Doufám, že nepříjde znovu ten virch,
co roční mi přinesl strasti mor.

Být příliš bláhová a dělat chyb dosti,
kdyby se nestalo, nemám tolik zlosti.
Však ráda jsem a budu za to co přinešeno bylo,
teď opravdu do syta po doušku vychutnám každé víno.

Leckdy trpké, někdy sladké zdá se,
však čas neskrývá se v jedinečné kráse,
jež pár dní či měsíců tě oplívá
a tváří se být dosti nevinná...
Krása je ukryta v poznání těžkostí,
teprve až umíráš v útrpné bolesti.
Teprve v tento okamžik se stáváš sečtělým,
z bláhového dítka se stáváš dospělým.
Autor Irena J., 02.03.2010
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...jen natáhnout ruce po štěstí.

05.03.2010 21:20:00 | carodejka

Pěkné...

03.03.2010 09:25:00 | CULIKATÁ

Pěkné...

03.03.2010 09:25:00 | CULIKATÁ

Pěkné...

03.03.2010 09:25:00 | CULIKATÁ

Pěkné...

03.03.2010 09:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí