Za všechno na světě - našlapujte něžně.

Za všechno na světě - našlapujte něžně.

Anotace: Zůstaly jen hluboké brázdy..

Pochopte to prosím!
To, co v sobě nosím,
není nijak pevné.
- a těžko se to zvedne.

Když srazíte mě na kolena,
pokaždé a zase znova.
Nemluvím snad vaší řečí?
Že se mi srdce svírá v křečích?

Můžu zkusit třeba ječet. - vzteky
Nebo vážně musím brečet? - bolestí
Aby bylo zjevné,
že mé srdce je tak jemné.

Zapřísahám všechny,
co mi šlapou po duši.
Jestli to mám přežít!
Vždyť jí rvete na kusy!!!
Autor Lady Celebrian, 02.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Madanik, zelená víla, Mbonita, CULIKATÁ, Analisieren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hedvábí pro nožičky ..

02.03.2010 21:47:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí