60 dnů

60 dnů

Anotace: sasd

60 dnů hru sem hrál
přiblbe se přitom smál
abych byl tak přesvědčivý
milý něžný zádumčivý
abych nejlíp co chci zjistil
a v nečem se sám ujistil
jak to všechno myslí vážně
chovám-li se strašně něžně
hrozně taky potom chvíli
a to mě dost stojí síly
však ověřuju skutečnosti
sou to snad jen zbytečnosti
ale já to chtěl zjistit
měl sem z toho občas zpyt
však nikde sem nezalhal
do auto to jen zahnal
když nehodilo se odpovídat
když se jí chtělo vyzvídat
však nebylo to pochopeno
od tebe ty milá ženo
ted si myslíš co si myslíš
ale o všem nikdy neuslyšíš
Autor ostuda lidstva, 02.03.2010
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí