ponoření do hlubin

ponoření do hlubin

ležím na stole
jež bláznívě se kývá
vidím zářivku
co svití mi do piva
melacholie se ve mě
nějak hromadí
ale navenek mi to
jako nevadí
ale potápím se
stále hlouběji
proklínám oči co
na mě civějí
chtěl bych jen zmizet
letět nějak někam pryč
třeba tam najdu
od života správnej klíč
klíč od dvěří
znamenajíc pro mě slast
bylo by to super
nebyla to na mě past
Autor ostuda lidstva, 02.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v pivě to fakt nenajdeš,to mám vyzkoušený.

21.06.2010 23:29:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí