Únik

Únik

Anotace: ...

Procházíme cestama úniků
jen abychom hledali další
Přes opuštěné moře
starou loďkou děravou
Není to na souši snažší?

Až pak když vcházíš do dveří
tak snadno ramenem zavadíš
neb zvyklý jsi na houpání moře
Pak už jen sám sobě
pravdu o své marnosti prozradíš.

Plujeme proti větrům vlastního chtíče
A hledáme ve vlastních osudech záhyb
Ale ty teď směřujou jinam
Už není cesty zpět
Kde jsi, okamžiku neoprávněných pochyb?
Autor Johan', 02.03.2010
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí