uschlej chleba pro labuťe a prachy pro lidi

uschlej chleba pro labuťe a prachy pro lidi

Anotace: 02032010

krmil jsem u vody labuťe
uschlym chlebem trhanym na kusy
labuťe se k chlebu nahrnuly

až začnou pršet peníze
lidi začnou šílet, ven vyběhnou
a nahrnou si hromady kovu

budou bohatý a hladový
ne jak labuťe, který si vystačej
i s tvrdym okoralym chlebem

těch peněz se ale
lidi nenažerou tolik jak labuťe
co maj jen vodu a starej chleba
Autor humus, 02.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí