Nemusíš

Nemusíš

Anotace: jedna ze starších....

Nemusíš žít pořád podle pravidel
nemusíš nikoho poslouchat
vybrat si z jakých chceš ředidel
a svýmu přání naslouchat

Můžeš si lehnout
můžeš se flákat
můžeš si sednout
v chlastu se plácat

Alkoholem k opilosti
policii bez milosti
peníze ke trápení
a my navždy ztracení...
Autor NINA HAGEN, 02.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí