Štěstí za zády

Štěstí za zády

Anotace: cestou necestou míjíme a předbíháme ... na některé věci je lepší dívat se od konce...

za stíny kráčí schovaní

dobře vychovaní

hledači štěstí



životem znavení

hned po probuzení

naivní snílci



sluncem oslepené

labyrintem lapené

bloudící postavy



pocity skrývající

dech tající

pilní sběrači



nervózně naslouchající

čas tikající

věční studenti



pohádky střežící

pravdu polykající

nadpřirozené bytosti



střípky dobra skládající

budoucnost objímající

neviditelné duše



Jak se máte?

Jak Vám to svědčí?

Známe se?
Autor Reason, 03.03.2010
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí