Bojuji

Bojuji

Anotace: já?

Bojuji se sebou
Marný boj
Ty mě zraňuješ
Ty mě zhoj
Nahá před Tebou
V ruce zbroj
Nahá před bohem
Znovu zrozená
Co mě zabíjí
Tím jsem živena
Sousto za soustem
Své dni polykám
Běžím od nikud
Nikam pospíchám
Někde umírám
Někým kříšena
Nikdo nepláče
Toť má odměna.
Autor zuzazu, 03.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí