V duchu znamení

V duchu znamení

Anotace: ...

Stoletá tvá dlaň odlétá,
odlétá snílek, poeta.
A bez pozoru, bez výčitek
dítě ti podá luční kvítek.
Nad branou visí malá tečka
a v lese vyje vlčí smečka.
Jsi světlem, služby juniorem,
nic nezískal jsi svým vzdorem.
Kde končíme, kde začínáme
a proč nám Kristus chleba láme?
Autor Inge, 03.03.2010
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, enigman, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to prostě je!

03.03.2010 11:24:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí