Stírám svoje slabosti

Stírám svoje slabosti

Anotace: ...

Srazilo se auto s koněm,
mysleli si: a je po něm...
Mýlit se, je však lidské!
Koňský pohon pod kapoty
zmařené jsou dva životy.
Smrt však život otevírá,
když je čistá tvoje víra.
Autor Inge, 03.03.2010
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Bíša, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí