Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Jen štěstí vrtkavé
zlehka si našlápne
víckrát tě nakopne
a párkrát zašlápne
musíš mu vyjít vstříc
aspoň na půl cesty
jinak tě bez pozdravu mine
a smůla vystřídá štěstí
pak zbyde jen víra
v život lepší
že vyjdeš na cestu
a zase potkáš štěstí
...
Autor TedelyBear, 03.03.2010
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí