Čekání

Čekání

Anotace: u soudu

Nervozní obličeje
v chodbě těkají
na pohyb kliky
dlouho čekají.

Stane se zázrak
zlomí se krok
nad prázdným mostem
chystá se skok.

Ukončit trápení
v jediné kapce
než kalich přetekl
všechno šlo hladce.

Ťukají do rytmu
písničku z nudy
utéci chtějí pryč
však řekněte kudy.

Tok času přibil je
navždycky k duze
před smrtí pohledy
přičítá můze.
Autor Čoki, 03.03.2010
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí