bez řečí

bez řečí

Anotace: 03032010

jsem zmaten
z reakcí lidí
z povídání
a malování si budouctnosti
na neprůstřelnou zeď

jsem zpit
řečma o lásce
řečma o lhaní
já radši krásu
a pravdiovu lež

jsem zmaten a
jsem zpit
bez svědomí
sražen a zbit;
řeči utichly

mám všeho dost
stačí jen natáhnout ruku
a chytnout;
jedině ničeho
nemám dost

jsem zmaten a
jsem zpit
mám všechno
a nemám nic;
bez řečí
Autor humus, 03.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka, MarkétkaR., WhiteSkull, Javavia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná....-))

14.03.2010 01:06:00 | Houda

To chápu...

03.03.2010 21:37:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí